Lawsont kiteszi keretéből a Nuggets?

Mitch Lawrence (NBC New York, Forbes) értesülései szerint a Denver Nuggets azon gondolkodik, hogy szabadlistára tegyék Ty Lawsont.

Mint ismert, tegnap ittas vezetésért újfent letartóztatták a Denver Nuggets irányítóját, Ty Lawsont. Az eset után a csapat GM-je, Tim Conelly azt nyilatkozta, hogy nincs több hozzáfűzni valójuk a történtekhez, ám Mitch Lawrence (NBC Sports, Forbes) jelentése szerint a gárda gondolkodik azon, hogy szabadlistára tegyék a játékmestert - így Lawson két nap után oda igazolhatna, ahova akar, ha senki nem viszi el waiverről, viszont a Denvernek állni kellene majdnem a teljes hátralévő, 2 éves, 25.65 millió dolláros szerződését és nagyjából ennyivel nyomná a sapkát is.

Lawsont egyébként egy ideje már árulja a csapat, már a deadline környékén is mozdítható volt a kosaras, de akkor még több első körös picket kértek érte cserébe. Nagy szerepe volt Brian Shaw edző megbuktatásában, egy éven belül a tegnapi volt a második alkalom, hogy ittas vezetésért letartóztatták, ráadásul a rájátszás alatt nyíltan kinyilvánította, hogy menni akar a Nuggetstől, amikor Rick Carlisle-t, a Dallas Mavericks vezetőedzőjét dicsérte és azt mondta, nagyon szeretne az irányítása alatt játszani. Az előző szezonban tehát csak a balhá volt Lawsonnal, akitől inkább előbb, mint utóbb, de biztosan szabadulni fog a coloradói alakulat.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus