LeBron James visszatér a Cleveland Cavaliershez!

LeBron James döntött, visszatér korábbi csapatához, a Cleveland Cavaliershez!

LeBron Sposts Illustratednek adott nyilatkozata:

"Mielőtt bárki is tudta volna, ki vagyok, egy gyerek voltam Észak-kelet Ohióból. Ott tanultam meg járni, futni, ott sírtam. Az ottani emberek láttak engem felnőni. Egy kicsit úgy érzem, az ő fiuk vagyok. Nagyon sokszor halmoztak el a szeretetükkel, ez pedig motivál engem. Reményt akarok adni nekik, ha lehetőségem van rá. Inspirálni akarom őket, ha megtehetem. A kapcsolatom Észak-kelet Ohióval fontosabb, mint a kosárlabda. Ezt nem ismertem fel 4 évvel ezelőtt. Most azonban igen."

Érdekesség, hogy Kyrie Irvinget, Tristan Thompsont, Anderson Varejaót és Dion Waiterst név szerint is említi James, Andrew Wigginst azonban nem - könnyen lehet, hogy a Cavs cserélni fog a Minnesotával Kevin Love-ért, és ebben benne lesz az idei 1/1-es.

King James döntése valószínűleg dominó-effektust indít el, pár napon (talán órán) belül az összes nagyobb szabadügynök elkelhet.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) forrásai szerint a Houston Rockets azonnal elkezdte véglegesíteni Ömer Asik és Jeremy Lin elcserélését. Zach Lowe (Grantland) értesülései szerint a New Orleans Pelicansszel nem lesz gond, végső esetben stretch provisionnel kivásárolják Austin Riverst, hogy Asikot át tudják venni. Lint vasárnap estig kell elcserélnie a texasiaknak, hogy Chris Bosh-t alá tudják iratni, majd meccselni tudják a Chandler Parsons által Dallastól kapott ajánlatot, de Stein úgy tudja, hogy Bosh-tól hamarosan várnak egy bólintást, hogy hozzájuk ír alá.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus