LeBron kivár a nyári hosszabbítással?

Chris Haynes (Northeast Ohio Media Group) forrásai szerint LeBron James (nem nagy meglepetésre) kilép szerződéséből és nem is tervezi, hogy túlságosan hamar aláírja új kontraktusát a Cleveland Cavaliersszel. Megkezdődött a nyomásgyakorlás?

Haynes jelentése szerint LeBron kilép majd 21.5 millió dolláros játékosopciójából, de ebben semmi meglepő nincs, már szinte a szerződéskötés pillanatában lehetett tudni, hogy ez lesz a forgatókönyv, hiszen így aláírhat egy újabb 1+1 éves szerződést, magasabb indulóösszegről.

Az újságíró azonban úgy tudja, hogy júliusban James nem írja alá azonnal új kontraktusát, ki fog várni és meg fogja nézni, hogyan alakul a csapat kerete - bár korábban olyan hírek jöttek ki róla, hogy nem igazán akar nyomást helyezni a gárdára semmilyen szempontból, ez azért nem ezt vetíti elő, mindent az ő szája íze szerint fognak alakítani a továbbiakban (is).

Pénzügyileg egyébként teljesen mindegy, mikor ír alá újra, hiszen így is, úgy is sapka fölött van a Cavs, nem lesz több helyük igazolni James kivárásával sem. Azt Haynes is hozzátette, hogy kevés az esély arra, hogy LeBron távozik - szerintem szinte semmi.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus