Luke Ridnour a Memphisnél

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) értesülései szerint az Orlando Magic megegyezett a Memphis Grizzlies-zel Luke Ridnour cseréjéről.

Wojnarowski úgy tudja, hogy a Memphis a 2013-as draft második körében kihúzott Janis Timma játékjogáért kapta meg Ridnourt.

A veterán irányítónak 2.75 millió dolláros, csapatopciós szerződése van a következő idényre, úgy tűnik, hogy vele számolnak a Memphisnél - és próbálnak felkészülni arra az esetre, ha Beno Udrih távozna. Ridnour egyébként a visszavonulás gondolatával is foglalkozott tavasszal, de úgy tűnik, hogy rá lehetett beszélni a folytatásra.

Egyrész nyilván nem egy visszavonulóért adott fel egy prospectet a Memphis, másrészt hiába lehet kidobni "ingyen" július 10-éig, akkor semmi értelme nem volt a cserének a Grizzlies szempontjából, ha ezt megteszik. Egy opció maradt még: július 10-e előtt továbbcserélik valaki jobb, de hosszabb szerződésű, a csapata által kidobni kívánt játékosra.

Timma a lett VEF Riga húzóembere volt, játszott többek között a Szolnoki Olaj KK ellen is a EuroCupban. A 22 éves, 201 centis csatár idén a VTB Liga - az északi, többek között orosz és litván élcsapatokat is tömörítő bajnokság - legjobb fiatal játékosa lett.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus