Markieff Morris - Ryan Anderson csere lesz?

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) értesülései szerint a New Orleans Pelicans hajlandó elcserélni Ryan Andersont Markieff Morrisért.

A legmegbízhatóbb forrásokkal rendelkező Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) jelentette, hogy a New Orleans Pelicans is erősen érdeklődik a Phoenix Sunsnál mellőzött és egyébként sem túl jól játszó Markieff Morris iránt - korábban a Houston Rockets neve merült fel, de pletykáltak már a Detroit Pistonsról is. Mint ismert, Morris testvérét, Marcust a nyáron elcserélte a Suns, ő emiatt az egész off-szezonban balhézott, majd hiába tűnt úgy az edzőtábor kezdetén, hogy minden rendben van, az idényben mutatott játéka nem ezt támasztja alá, nem is játszott a Memphis Grizzlies ellen annak ellenére sem, hogy nem sérült.

A Yahoo Sports újságírója úgy tudja, hogy Ryan Andersont is kész beáldozni a Pelicans Morrisért - akit össze akarnak rakni Anthony Davisszel -, főleg ha Anderson nem nagyon akar hosszabbítani a csapattal, az idény végén ugyanis 8.5 millió dolláros szerződése lejár. A csere egy az egyben is működne, hiszen Morris idén kereken 8 milliót keres - neki egyébként 2019 nyaráig tart kontraktusa. Wojnarowski információi szerint Morris bírósági tárgyalása lehet probléma ennél és az összes többi őt érintő cserénél is - mint ismert, testvérével összevertek egy férfit, aki az anyjukat zaklatta SMS-ben, az ügyben ítélethirdetésre pedig csak később kerül sor.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus