Mégis kés alá fekszik Kyrie Irving, megműtik a bal térdét

Hosszabb ideje van gondja a térdével a Boston irányítójának és a hagyományos gyógymódok nem használtak, így szombaton megműtik.

A Boston Celtics hivatalos közleményben jelentette be, hogy megszületett a döntés Kyrie Irving sérült bal térdével kapcsolatban: a hagyományos kezelések nem igazán használtak, ezért szombaton megműtik a sérült testrészt. Bár a közlemény szerint a beavatkozás nem számít nagy műtétnek, ennek ellenére nem adtak meg felépülési időt. Adrian Wojnarowski (ESPN) szerint azért nem, mert az orvosi konzílium sem tudta megmondani, hogy sikerül-e megszüntetni a fájdalmat a procedúrával. A Bostonnál bíznak benne, hogy igen, ebben az esetben várhatóan legkorábban az alapszakasz legvégére lehet játékra kész állapotban a csapat All-Star irányítója. 

A Celtics nem áll jól a sérülésekkel, mivel Gordon Hayward mellett várhatóan az újoncként remekül beilleszkedő német magasember, Daniel Theis szolgálataira sem számíthatnak a rájátszásban, és Marcus Smart a legoptimistább várakozások szerint is a playoff első körének vége felé épülhet fel. Az viszont jó hír, hogy a nemrég borzasztó nagyot eső Jaylen Brown háta és nyaka rendbejött, már a hétvégén szeretne játszani. A Celticsnek az is jól jön, hogy a keleti második helyük már gyakorlatilag biztos, hiszen hat meccsel vezetnek a Cavaliers előtt, a hátralévő 11 összecsapásukból pedig több nehéz meccs mellett négy mérkőzés tankoló csapatok ellen lesz. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus