Megvannak az All-Star szombat résztvevői

Ma hajnalban kihirdették az All-Star hétvége szombati programjának résztvevőit - a tripladobó, a zsákolóverseny és a Skills Challenge indulóit.

A szokásos kezdőszámot, a Shooting Starst idén már nem rendezik meg, így a Skills Challenge-dzsel indul a program. A tavalyi győztes Patrick Beverley (Houston Rockets) mellett CJ McCollum (Portland TrailBlazers), Isaiah Thomas (Boston Celtics) és Jordan Clarkson (Los Angeles Lakers) is részt vesz majd a viadalon, de ahogy arról lehetett már hallani korábban, lesznek magasemberek is: DeMarcus Cousins (Sacramento Kings), Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves), Anthony Davis (New Orleans Pelicans) és Draymond Green (Golden State Warriors.

A tripladobón igazi parádéra számíthatunk és a hétvége (talán) legjobb számának ígérkezik ez a verseny, hiszen a címvédő Steph Curry (Golden State Warriors) ellenfelei James Harden (Houston Rockets), JJ Redick (Los Angeles Clippers), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Klay Thompson (Golden State Warriors), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Devin Booker (Phoenix Suns) és Chris Bosh (Miami Heat) lesznek.

Ahogy arról már tegnap reggel beszámoltunk, a zsákolóversenyen Zach LaVine (Minnesota Timberwolves) Andre Drummond (Detroit Pistons), Aaron Gordon (Orlando Magic) és Will Barton (Denver Nuggets) ellen próbálja meg megvédeni a címét - ez lesz az este utolsó száma.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus