Megvannak az All-Star szombat résztvevői

A liga ma hajnalban kihirdette az All-Star szombat, azaz az ügyességi, a tripladobó, illetve a zsákolóverseny résztvevőit. Lássuk az idei felhozatalt!

A zsákolóversenyen címvédés nem lesz, hiszen Zach LaVine nem indul idén. Tavalyi nagy ellenfele, Aaron Gordon viszont igen, idén megpróbálja elhódítani a trófeát, ha már tavaly minden idők egyik, ha nem a legjobb döntőjében alulmaradt. A többi résztvevőről olvashattatok már, hiszen Glenn Robinson III-ról és Derrick Jones Jr.-ról is volt már szó a hírmorzsákban, az pedig szintén eldőlt, hogy DeAndre Jordan igent mondott, ott lesz a tömőviadalon ő is.

A tripladobóról Klay Thompsont (40.3%), CJ McCollumot (42.3%) és Wesley Matthewst (38.1%) lehetett már tudni. Nem sokkal a hivatalos kihirdetés előtt jött a hír, hogy Steph Curry idén nem indul, ott lesz viszont a 2013-as győztes Kyrie Irving (39.5%), az év hatodik embere díjra legesélyesebb Eric Gordon (38.6%), a Hornets sztárja, Kemba Walker (40.2%), a Torontóban idén a liga legszűkebb elitjébe lépő Kyle Lowry (42.7%), illetve Nick Young (42.4%) is - zárójelben az idei hatékonyság a triplavonalon túlról.

Az ügyességi versenyben a tavaly megszokott felállás lesz 4 magasemberrel és 4 periméter játékossal. A nagyok között ott lesz Joel Embiid, Kristaps Porzingis, Anthony Davis és DeMarcus Cousins, a "kisembereket" pedig Isaiah Thomas, John Wall, Devin Booker és Gordon Hayward képviseli majd.

Résztvevők

Zsákolóverseny

Aaron Gordon (Orlando Magic)
DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers)
Derrick Jones Jr. (Phoenix Suns)
Glenn Robinson III (Indiana Pacers)

Tripladobó

Klay Thompson (Golden State Warriors)
Wesley Matthews (Dallas Mavericks)
CJ McCollum (Portland TrailBlazers)
Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers)
Eric Gordon (Houston Rockets)
Kyle Lowry (Toronto Raptors)
Kemba Walker (Charlotte Hornets)
Nick Young (Los Angeles Lakers)

Skills Challenge (ügyességi verseny)

Joel Embiid (Philadelphia Sixers)
Kristaps Porzingis (New York Knicks)
Anthony Davis (New Orleans Pelicans)
DeMarcus Cousins (Sacramento Kings)
John Wall (Washington Wizards)
Isaiah Thomas (Boston Celtics)
Devin Booker (Phoenix Suns)
Gordon Hayward (Utah Jazz)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus