Michael Carter-Williams a Chicago Bullsban folytatja

Cserél a Chicago Bulls és a Milwaukee Bucks - Michael Carter-Williams Chicagóban, Tony Snell Milwaukee-ban folytatja pályafutását. 

Zach Lowe és Marc Stein (mindketten ESPN) értesülései szerint a Chicago Bulls és a Milwaukee Bucks gyakorlatilag az utolsó simításokat végzi egy Michael Carter-Williams - Tony Snell cserén, amely hamarosan hivatalos is lehet.

Az irányító ideje kitelt a Bucksnál Matthew Dellavedova leigazolása és Giannis Antetokounmpo játékmesterként való használata után, míg a Bullsnál tökéletesen tudja majd pótolni Rajon Rondót, mikor utóbbi ül a padon - a társak kiszolgálása megy neki, és ugyanolyan fakezű, stílust nem kell majd miatta váltani, védekezésben pedig használható. Snellnek várhatóan nem sok lehetősége lett volna a Bullsnál Denzel Valentine ledraftolása után, az eddigiekben nem élt az adandó alkalmakkal, viszont a Bucksnál egy ilyen, elvileg 3&D játékosra szükség volt Khris Middleton féléves kiesése után. Hogy ki tudja-e használni a helyzetet Snell, az persze nagy kérdés, most még nagyobb sanszot kap arra, hogy megszilárdítsa a helyét az NBA-ben. Mindketten újoncszerződésük utolsó évébe léptek, anyagi kockázatot tehát egyik együttes sem vállalt velük, ha esetleg nem sikerülne megújulniuk az új környezetben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus