Montrezl Harrell életet mentett, majd szerződést kapott

A Houston idei draftoltja kihúzott egy balesetet szenvedő embert a füstölgő autójából és közel áll a 3 éves szerződéshez a Rockets-cel.

Jeff Greer (Courier-Journal) jelentette ma délután, hogy a Houston Rockets által az idei draft 32. helyén kiválasztott Montrezl Harrell kihúzott egy balesetet szenvedő autóst a füstölgő járművéből a Louisville egyetem campusától nem messze. Az autó a hírek szerint felborult, a 21 éves erőcsatár pedig saját testi épségét nem kímélve mentette a sofőrt - berúgta a kocsi egyik ablakát, kihúzta annak vezetőjét, egy nem messzi boltból szerzett tűzoltó készülékkel pedig megelőzte a nagyobb bajt is.

Valószínűleg nincs ehhez köze annak, hogy Marc J. Spears (Yahoo Sports) nemrég jelentette, Harrell közel áll a megállapodáshoz a Houstonnal, egy hároméves szerződést fog aláírni. A pályán is önfeláldozó játékstílusa miatt kedvelték a drukkerek, ezt mutatta meg most a való életben is, de a Rockets ettől függetlenül is készült már arra, hogy kontraktust adjon neki. Valószínűleg leginkább miatta táncoltak ki a Chuck Hayesszel kötött megállapodásból, a Rocketsnek ugyanis hard capje lesz a most következő idényben - ez azt jelenti, hogy 88.74 millió dollár fölé kivételekkel sem mehetnek, minimum szerződésekkel sem.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus