Nicolas Batumot a Charlotte-hoz cserélték!

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) információi szerint Batumot a Charlotte-hoz cserélte a Portland Vonleh-ért és Hendersonért.

Adrian Wojanrowski (Yahoo Sports) jelentette nemrég, hogy a Portland TrailBlazers megegyezett a Charlotte Hornets-cel: a Blazers elcserélte Nicolas Batumot Noah Vonleh-ra és Gerald Hendersonra!

Nem feltétlenül jelenti az üzlet LMA távozását a Portlandtől - Vonleh-val egy nagyon tehetséges fiatalt kaptak, amire szükségük volt a felső posztokon (is), és szájhúzva, de Henderson használható akár kezdőként is, igaz, kettes poszton... -, de nagy valószínűséggel ezt vetíti elő, akkor pedig Arron Afflalo mellett jó eséllyel elengedik Wesley Matthewst is - jön a rebuild Portlandben.

Wojnarowski ezzel ellentétben úgy tudja, nem akar újjáépülni a Blazers, Aldridge pedig tudott a cseréről, úgyhogy egyáltalán nem biztos még, hogy temetni kell az oregoniakat.

A Charlotte Batummal jelentősen javított a minőségen akkor is, ha a francia pocsék szezont zárt, viszont kérdés, hogy mi lesz Michael Kidd-Gilchrist sorsa, hiszen mindketten kifejezetten csak hármas poszton használhatóak - a mai NBA-ben azért mindkettővel meg lehet próbálkozni small-ball négyesként is, de MKG-vel csak védőoldalon érdemes egyelőre számolni.

Szintén a Hornetshez tartozik, hogy Cody Zellert is árulják, és Wojnarowski úgy tudja, hogy ha sikerül elcserélniük az erőcsatárt, Frank Kaminsky lehet a kinézett emberük a draft 9. helyén.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus