Perry Jones III a Celticshez kerül

Perry Jones III a Boston Celticsnél fog kikötni Steve Bulpett (Boston Herald) értesülései szerint, oda cseréli a Thunder a kiscsatárt.

Steve Bulpett (Boston Herald) jelentette, hogy megvan Perry Jones III új csapata, amely a Boston Celtics. Danny Ainge-ék szinte semmit nem kockáztatnak vele, bár azt nem tudni, mi megy érte cserébe - valószínűleg egy védett pick, mert spórolni akar az Oklahoma City Thunder, nekik az a jó, ha nem kapnak játékost.

Jones III mellett a Detroit 2019-es második körös draftjoga és készpénz is megy a Bostonhoz, gyakorlatilag ők nem áldoztak fel semmit. Azt nem lehet mondani, hogy a kosaras azonnal a legjobb helyre kerül fejlődése szempontjából, ugyanis a Celticsnél rengeteg hasonló képességű játékos van a keretben, de ha megkapja a lehetőséget, talán kibontakozhat. Erre az Oklahoma Citynél esélye sem volt egy rövid időszakot leszámítva - Kevin Durant sérülése után biztató játékot nyújtott, majd ő is lesérült.

UPDATE (20:50): Darnell Mayberry (The Oklahoman) információi szerint egy védett második körös megy a Thunderhez, méghozzá egy 2018-as védett második körös.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus