Rosco Allen a Boston nyári ligás együttesénél

Korábban már felmerült, most hivatalossá vált, hogy Rosco Allen ott van a Boston Celtics nyári ligás csapatában.

Májusban már írtunk róla, hogy a Sportando forrásai szerint a magyar-amerikai Rosco Allen meghívót kapott a Boston Celtics nyári ligás csapatába, ma pedig Jay King, a MassLive.com Bostonnal foglalkozó riportere közzétette a Celtics hivatalos nyári ligás állományát, amelyben ott van a Rio Natura Monbus Obradoiro erőcsatára is.

Ez azt jelenti, hogy Allen minden bizonnyal ott lesz a Utah-i (július 3-6.) és a Las Vegas-i (július 7-17.) SL tornán is, bár azok a csapatok, amelyek két nyári ligában is elindulnak, szoktak cserélgetni. Az is érdekes kérdés, hogy mennyi játékideje lesz Roscónak, a két posztján ugyanis ott van a tavaly 1/3-on húzott Jaylen Brown, az idei 1/3-as Jayson Tatum, illetve az első körbe várt, de csak a második kör elején húzott Semi Ojeleye.

Pár napja egy excel-táblára hivatkozva kijöttek olyan hírek, hogy az Atlanta Hawksnál játszik majd Allen, de úgy néz ki, hogy annak semmi alapja nem volt - illetve az talán még elképzelhető, hogy az egyik nyári ligában az egyik, a másikban pedig a másik csapatban fog játszani, de egyelőre a bostoni játéka hivatalos.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus