Rosco Allen marad a drafton

Jeff Goodman (ESPN) információi szerint Rosco Allen (némi meglepetésre) bent hagyja a nevét a draftra, nem tér vissza a Stanfordra.

Jeff Goodman (ESPN) jelentette, hogy forrásai szerint Rosco Allen bent hagyja a nevét a draftra, nem tér vissza a Stanford egyetemre. A hír állítólag némi meglepetésként hatott a Cardinalnél - többen úgy gondolták, hogy marad egy ötödik évre is, hogy feljebb tornázza magát a listákon.

Mint ismert, idén változtak a draftjelentkezés szabályai, jóval később is vissza lehet lépni a játékosbörzétől, mint az ezt megelőző években (a draftfelmérő után is van erre lehetőség, a napokban sokan cselekednek ennek megfelelően), így rengetegen jelentkeztek előzetesen, de biztosat ez még nem jelentett. Allen nem is fogadott ügynököt (ha ezt megteszi valaki, nem játszhat többet egyetemen), ezért többen úgy gondolták, hogy visszatér a Stanfordra - mivel egy szezont szinte teljes egészében kihagyott egy lábtörés miatt, ezért lett volna erre lehetőségre.

A magyar játékost az előzetes jóslások alapján a második kör közepe, vége felé vihetik el, amennyiben kiválasztja valamelyik együttes.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus