Rose és Doncic továbbra is All-Star, LeBron és Giannis továbbra is vezet

Kijöttek a második részeredmények is az All-Star gála szurkolói szavazásról - a kezdőt tekintve egyetlen változás van nyugaton, keleten még ennyi sem.

Múlt héten lett nyilvános az idei All-Star gála szurkolói szavazásának első részeredménye, ma pedig a második részeredmény is napvilágot látott.

Keleten nincs változás: Giannis Antetokounmpo (2.67 millió) vezeti az egész konferenciát, így jelen állás szerint ő lenne az egyik csapat kapitánya. A keleti frontcourtban most is Kawhi Leonard (2.09 millió) és Joel Embiid (1.71 millió) követik őt, és óriási a szakadék mögöttük - Jayson Tatumnak kevesebb mint 600.000 voksa van a negyedik helyen.

A keleti hátvédeknél még ennél is egyértelműbb a helyzet, Kyrie Irvingnek (2.38 millió) nincs ellenfele - mögötte továbbra is Dwyane Wade a második (1.2 millió), akinek egyetlen reális kihívója Kemba Walker (0.86 millió), de már ő is komoly hátrányban van a Heat ikonjához képest.

Nyugaton is maradt az első: LeBron James 2.78 millió szavazattal vezeti az egész voksolást, igaz, az előnye nem nagyon nőtt az utóbbi időben (90 ezer helyett most 110 ezer szavazattal áll a Bucks görög sztárja előtt) - zsinórban másodjára lenne ezzel kapitány egyébként, ezt nem tiltja egyetlen szabály sem. A nyugati frontcourt második helyén most már simán Luka Doncic helyezkedik el (2.22 millió), a harmadik helyen azonban változás történt: Paul George az ötödik helyről előre ugrott a harmadikra (1.86 millió), Kevin Durant hátracsúszott a negyedik (1.72 millió), Anthony Davis pedig az ötödik helyre (1.56 millió).

A hátvédeknél még mindig Steph Curry (2.09 millió) és Derrick Rose (1.99 millió) állnak az első két helyen, James Harden (1.67 millió) és Russell Westbrook (1.49 millió) egyre jobban leszakadnak.

A Top10 a két konferencia két-két különböző "posztján":

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus