Serge Ibaka marad Torontóban, tovább erősít a Minny

A Toronto Raptors megegyezett Serge Ibakával, az erőcsatár marad, Joseph valószínűleg távozik - Taj Gibsonnal mélyíthet a Wolves

Serge Ibaka ügynöksége jelezte, hogy a spanyol-kongói erőcsatár hosszabbítani fog Kanadában, Adrian Wojnarowski (ESPN) pedig nem sokkal később azt is lehozta, hogy 3 évre, 65 millió dollárért köt új szerződést a korlátozás nélküli szabadügynök. Az új szerződésben nincsenek opciók, bár ez még változhat. 

Nem sokkal korábban Michael Scotto (Basketball Insiders) és Chris Haynes (ESPN) jelentette, hogy információi szerint a Raptors komoly tárgyalásokat folytat az Indianával egy Cory Joseph köré épülő cseréről, mivel ha a kanadai csereirányító szerződését ki tudják takarítani, akkor Ibakával és Lowry-val is új szerződést tudnak kötni úgy, hogy nem mennek a luxusadó fölé. A Pacers irányából is lehet ráció a cserében, hiszen Jeff Teague-et elhappolta a Minnesota, így jelenleg nincs a gárdának komolyan vehető irányítója. 

Ha már szóba került a Minny, Shams Charania (The Vertical) is nemrég hozta le, hogy a Timberwolves újabb fontos láncszemet szerzett a csapatba, a 4-es és 5-ös poszton is remek teljesítményre képes, kiváló védő Taj Gibson 2 évre 28 millió dollárért fog aláírni hozzájuk. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus