Sonny Weemsszel "erősített" a Suns

Chris Broussard (ESPN) értesülései szerint a Phoenix Suns Sonny Weemsszel megegyezett egy 2 éves, 5.8 millió dolláros szerződésben.

Chris Broussard (ESPN) jelentette nemrég, hogy a Phoenix Suns megegyezett Sonny Weemsszel - 2 évre 5.8 millió dollárt kap az atletikusságáról és egészen jó védekezéséről ismert, dobóhátvéd és kiscsatár poszton is bevethető játékos. Egyelőre nem tudni róla, hogy lenne benne opciós év.

Weems az állomány mélyítésére jó lesz, de kérdés, milyen szerepkörben számít rá a Suns, hiszen Eric Bledsoe és Brandon Knight egymás mellett kezdenek majd, kettes posztra ott van még Devin Booker és Archie Goodwin is, hármasban pedig a tehetséges TJ Warren, valamint a védekezésben Weemsnél jobb PJ Tucker.

Weems 2008-ban a 2. kör 39. helyén kelt el, de a Chicago Bulls elcserélte a Denver Nuggetshez. Ott egy, a Toronto Raptorsnál pedig két idényt húzott le, majd áttette székhelyét Európába. Egy évet játszott a litván Zalgiris Kaunasnál, az előző 3 szezonban pedig a CSZKA Moszkva kirakatcsapatának tagja volt

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus