Townsnak ígéretet tett a Timberwolves, ő lesz az 1/1

A Minnesota Timberwolves ígéretet tett Karl-Anthony Townsnak, hogy őt választják ki az idei draft 1/1-es választási jogával.

Adam Zagoria (SNY.tv) egy játékoshoz közelálló forrásból tudja úgy, hogy az 1/1-et birtkoló Minnesota konkrét ígéretet tett Karl-Anthony Townsnak, hogy ő lesz az első kiválasztott. A dolog nem (lenne) meglepetés, tekintve hogy Towns csak Flip Saunderséknél járt privát edzésen, még a második helyen húzó Los Angeles Lakers is hiába próbált meg vele lebeszélni egy tréninget, nem tudtak megbeszélni egy ilyen találkozót sem.

A Timberwolves elnöke és vezetőedzője, Saunders a nyár elején még Jahlil Okafor rajongója volt, ám Towns járt náluk edzésen, azóta pedig több különböző forrás is lehozta már, hogy Saunderst is meggyőzte a Kentucky egyetemről érkező center - Zagoria úgy tudja, hogy a legutóbbi, szombat tréning után született meg a végső döntés. Towns papíron kiválóan illik majd a csapatba, hiszen jól fejleszthető palánk alatti munkája, de emellett nagyon jó keze van távolról is, ráadásul kitűnő védő, Andrew Wiggins és Gorgui Dieng mellé is tökéletesen fog passzolni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus