Tristan Thompson 3 évre 53 millióért maradna a Cavsnél

Chris Broussard (ESPN) értesülései szerint Tristan Thompson 3 évre 53 millió dollárért hajlandó lenne hosszabbítani a Cavsszel.

Broussard nem lett volna az, aki - a legmegbízhatatlanabb amerikai újságíró -, ha nem azzal a hírrel áll elő, hogy Rich Paul meg is egyezett az együttessel ebben az összegben, le is hozta minden oldal, hogy sikerült aláírnia az erőcsatárnak. Jason Lloyd (Akron Beacon Journal) volt az első, aki jelentette, hogy a Cavs még nem ment bele ebbe, majd Broussard is módosított, hogy Thompsonék hajlandóak lennének ennyiért hosszabbítani, de egyelőre a csapat hozzáállását nem ismerni.

Közel sem biztos, hogy megegyezés lesz ennyiért Thompson és a Cavaliers között, tekintve hogy ez évi majdnem 18 millió dollárt jelentene a játékosnak, márpedig ez ugyan kevesebb, mint 5 évre 94 millió dollár, ami valamivel kevesebb, mint 19 millió dolláros évi bér, de még mindig több, mint a gárda által ajánlott 5 év/80 millió, ami pedig "csak" 16 milliós évi fizetés. Hogy ér-e az ohiói alakulatnak ennyit Thompson, azt hamarosan megtudjuk, hiszen október 1-ig el kell fogadnia a QO-t a játékosnak, ha nem tudnak megegyezni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus