Változik az All-Star szavazás

Több hírforrás is megerősítette, hogy a liga változtat az All-Star kezdők szavazásán - ezentúl a játékosoknak és a média képviselőinek is lesz beleszólása abba, hogy kik kerüljenek be a kezdőcsapatba.

Marc Stein (ESPN) és Jeff Zillgitt (USA Today) jelentették, hogy változik az All-Star szavazás, és már ebben a szezonban is az új formáció lesz érvényben.

A cseréket továbbra is az edzők jelölik ki, a kezdők megválasztásában azonban ezentúl nem csak a szurkolók fognak dönteni, az ő szavazataik csak 50%-ban számítanak majd - rajtuk kívül 25%-ot tesznek ki a játékosok szavazatai, illetve 25%-ot a média képviselői, akik közül Zillgitt infói szerint nagyjából 75-en fognak voksolni.

Az marad, hogy két hátvédre és három frontcourt játékosra kell majd leadni a szavazatokat, a center posztot tehát nem hozzák vissza. A voksolás karácsony első napján, a mérkőzések előtt kezdődik majd és január 16-ig tart. A kezdőket január 19-én hozzák nyilvánosságra, magára a gála főmeccsére pedig február 19-én kerül sor majd New Orleansban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus