Wade a Lakersnél?

Chris Mannix (Sports Illustrated) ligaforrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Dwyane Wade a Los Angeles Lakersnél is kiköthet.

Chris Mannix (Sports Illustrated) értesülései szerint liga szerte még mindig úgy gondolják a legtöbben, hogy a Miami Heat és Dwyane Wade közti huzavona inkább csak az új szerződés nagysága miatt van. Azzal számolnak a csapatok, hogy a két fél meg fog egyezni, csak azon megy az "erősködés", hogy végül mennyiért fog aláírni a floridai franchise ikonja.

Az újságíró ligaforrásoktól azonban úgy tudja, hogy Wade-nek nagyon is lehetséges opció a Los Angeles Lakers, ha nem marad a Heatnél, ugyanis mindkét fél érdeklődik a másik iránt. Az aranysárga-lilák nem tudnak neki győztes csapatot ajánlani, de Mannix szerint Los Angeles az Los Angeles, és rengeteg elköthető pénze van a csapatnak.

Ha Wade-re költik el a sapka alatti helyet, akkor nagy valószínűséggel Kobe Bryant utolsó szezonja nem lesz túl gazdag csapatsikerekben, hiszen a két sztár ugyanazon a poszton játszik, a többi poszton pedig elég komoly lyukakat kellene betömködniük. Ennek a "házasságnak" egyébként maximum nagyon rövid távra lenne bármi értelme is, hogy marketingszempontból összerakják a két sztárt, de Wade-re nem nagyon építhet a Lakers középtávon sem, nemhogy több évre előre.

Szintén Mannix jelentette, hogy a Lakers Karl-Anthony Townst többre tartja, mint Jahlil Okafort, de minden jel arra mutat, hogy Townst ki fogja választani a Minnesota Timberwolves - egyetlen más csapatnál sem járt a Kentuckyról érkező center privát edzésen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus