Akkor és Most – NBA Top 10 - 10. hét

A tizedik játékhéten az Admirális válaszcsapást mért az Orlandóra, LeBron James nem hagyta érvényesülni Yao Minget, és Joe Johnson ismét megnyert egy mérkőzést a Netsnek.

1994-95 szezon 10. hét

Az 1994-95-ös alapszakasz tizedik hetében a Haitiből érkező Olden Polynice bámulatos hátmögötti passzt adott társának, a bostoni kosarasok küzdős játékára mindenki felkapta a fejét, és a horvát Toni Kukoč is remekül észrevette a befutó chicagói centert. Láthatjuk Clyde Drexler rendkívül gyors kapok-adok játékát, Scott Skiles három védő közötti varázslatát, illetve az Admirális légvédelmét és teljes tűzparancsra kiadott válaszát.

10. Olden Polynice & Brian Grant
  9. Sherman Douglas & Xavier McDaniel
  8. Billy Owens
  7. Toni Kukoč & Will Perdue
  6. Sean Elliott
  5. B.J. Tyler
  4. Mario Elie & Clyde Drexler & Chucky Brown
  3. Sedale Threatt & Anthony Peeler
  2. Scott Skiles
  1. Avery Johnson & David Robinson

 

2008-09 szezon 10. hét

Az 2008-09-es alapszakasz tizedik hetében AI trükkös passzal szolgálta ki Antonio McDyesst, a Portland spanyol párosa tüzes megoldást talált a pontszerzésre - Anthony Parker ütközés közbeni horogszerű, kitartott, palánkról értékesített kosarát pedig bárki megirigyelhetné. LeBron kíméletlen blokkot mért a kínai óriásra, Vince Carter egy utolsó másodpercbeli clutch zsákolást hajtott végre, végezetül pedig Brandon Roy megmutatta, hogy neki 0.8 mp-nyi idő is elég a győzelemhez.

10. Allen Iverson & Antonio McDyess
  9. Vince Carter
  8. Sergio Rodriguez & Rudy Fernandez
  7. Yao Ming
  6. Anthony Parker
  5. LeBron James
  4. Dwyane Wade
  3. Bobby Simmons & Vince Carter
  2. LeBron James
  1. Brandon Roy

 

2013-14 szezon 10. hét

Az idei szezon tizedik hetében Kent Bazemore még az eget is betakarta, Kyrie Irving a legfontos pillanatban is betalált a gyűrűbe az üldöző polipcsápok között, valamint Greg Monroe egy labdaszerzést követően felpörgetett motorral szelte át az egész pályát, és egy nagyot zsákolt. KD sikeresen célzott a farkasölő puskájával, Andre Igoudala buzzer-beater triplájával némította el az atlantai nézőket, befejezésképpen pedig a „Ne szórakozz Joe Johnsonnal!” idei szezonjának második része került megrendezésre.

10. Kent Bazemore
  9. John Wall
  8. Mo’ Williams & Robin Lopez
  7. Kyrie Irving
  6. Greg Monroe
  5. Dion Waiters
  4. Kevin Durant
  3. Tyreke Evans
  2. Andre Iguodala
  1. Joe Johnson

A 2013-14-es évad 10. hetének legszebb jelenetei ide kattintva

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus