Akkor és Most – NBA Top 10 - 12. hét

A tizenkettedik játékhét tíz legjobb jelenete következik 1998-ból, 2001-ből és 2014-ből. A mai edzők közül láthatjuk Mark Jackson Pacersbeli irányítását, illetve a még mindig aktív Kevin Garnett, Tim Duncan és Kenyon Martin egy-egy remekbe szabott megmozdulását.

 

1997-98 szezon 12. hét

Az 1997-98-os alapszakasz tizenkettedik hetében az atlantai Eldridge Recasner 180°-os fordulással dobott tempót, Rod Strickland fantasztikus hátmögötti passzal indított el egy gyors lefutást, valamint Őfelsége védjegyévé vált reverse ziccerét csodálhatta meg a közönség. A másodéves Steve Nash egy Antonio McDyessnek címzett alley-ooppal vétette észre magát, Mark Jackson varázslata megigézte Jerry Stackhouse-t, illetve Tim Duncan egy bámulatos oldabedobásból értékesített egykezes zsákolást hajtott végre.  

10. Dale Ellis
  9. Eldridge Recasner
  8. Rod Strickland & Chris Webber
  7. Michael Jordan
  6. Stephon Marbury & Kevin Garnett
  5. Steve Nash & Antonio McDyess
  4. Mark Jackson & Reggie Miller
  3. Ron Mercer
  2. Tim Duncan
  1. James Robinson

 

2000-01 szezon 12. hét

Az 2000-01-es alapszakasz tizenkettedik hetében Tim Hardaway betörését és ziccerét senki sem tudta megállítani, Mahmoud Abdul-Rauf őrületbe kergette Dirk Nowitzkit, és a zsákológép Darvin Ham egy labdaszerzést követően félpályás kosárral zárt le egy negyedet. A Clippers játékosok a Harlem Globetrotters babérjaira törtek, Rick Fox hátra pattintott passzát Kobe egy látványos háttal történő zsákolással fejezte be, végezetül Kelvin Cato elhibázott zsákolása zuhanórepülésben hullott vissza a gyűrűbe.

10. Tim Hardaway
  9. Rodney Buford
  8. Mahmoud Abdul-Rauf
  7. Sam Cassell
  6. Darvin Ham
  5. Sean Rooks & Lamar Odom & Darius Miles
  4. Kenyon Martin
  3. Johnny Newman
  2. Rick Fox & Kobe Bryant
  1. Kelvin Cato

 

2013-14 szezon 12. hét

Az idei szezon tizenkettedik hetében Glen Davis másodszori hosszabbításra mentette a mérkőzést, Jason Smith Chandler Parsons zsákolását védte ki egy monster blokkal, valamint a D-Wade-King James kommunikáció ismét jelesre vizsgázott. Thaddeus Young győztes triplát hintett be a Grizzlies ellen, Kenneth Faried Dion Waiters próbálkozását takarta be két kézzel, befejezésképpen Paul George egy előrehozott zsákolóversenyt rendezett meg. 

10. Glen Davis
  9. Lance Stephenson
  8. Jason Smith
  7. Dwyane Wade & LeBron James
  6. Lance Stephenson & Paul George
  5. Michael Carter-Williams & Thaddeus Young
  4. Victor Oladipo
  3. Kenneth Faried
  2. John Wall
  1. Paul George

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus