Akkor és Most – NBA Top 10 - 2. hét

A második játékhét legjobb 10 jelenete következik 1997-ből, 2008-ból és 2013-ból. Láthatunk kegyetlen buzzer-beater dobásokat (Tim Hardaway, Brandon Roy, Jeff Green), szemet gyönyörködtető zsákolásokat (Michael Finley, Tyson Chandler, Victor Oladipo) és fantasztikus befejezéseket (Brent Barry, Will Bynum, Andre Iguodala). Where Amazing Happens!

1997-98 szezon 2. hét

Az 1997-98-as alapszakasz 2. hetében Ron Mercer bebizonyította, hogy mindig résen kell lenni, az ifjú Stephon Marbury bokatörő táncot járatott el Latrell Sprewell-lel, Brent Barry kétszer is igazolta, hogy családon belül örökölhető a kosaras véna. Őfelsége aka Michael Jordan nem tűrte, hogy 70 pontnál csak úgy vége legyen a mérkőzésnek, és Tim Hardaway Jr. édesapja egy „coast-to-coast”, egyszemélyes meccsnyerő ziccerrel zárta le a találkozót.

UNBELIEVABLE

10. Ron Mercer
  9. Tim Thomas
  8. Brent Barry
  7. Michael Finley
  6. Ray Allen
  5. Stephon Marbury
  4. Brent Barry
  3. Tom Gugliotta & Kevin Garnett
  2. Michael Jordan
  1. Tim Hardaway

2008-09 szezon 2. hét

A 2008-09-es alapszakasz 2. hetében Tony Parker kétszeres hosszabbítást harcolt ki a Spursnek, New Orleansban lezajlott egy CP3 - Tyson Chandler alley-oop show, Portland városában megrendezték az akkoriban megszokott spanyol cirkuszt, Derrick Rose fénysebességre kapcsolta át hajtóműveit, James Király három fantasztikus jelenettel maga volt megtestesült könyörtelenség, és Brandon Roy a hosszabbítás során egy kegyetlenül nehéz buzzer-beatert varrt be a Houston gyűrűjébe.

10. Maurice Evans
  9. Tony Parker
  8. Chris Paul & Tyson Chandler
  7. Will Bynum
  6. Sergio Rodriguez & Rudy Fernandez
  5. LeBron James
  4. LeBron James
  3. Derrick Rose
  2. LeBron James
  1. Brandon Roy

2013-14 szezon 2. hét

Az aktuális alapszakasz 2. hetében a Houston bemutatta mi történik, ha elalszik velük szemben a védelem, Iggy egyszerűen sziporkázott a pályán, egyszer egy alley-ooppal, majd egy remek gólpasszal mutatta meg magát, McGee már nem csak a Shaqtin’ A Fool összeállításnak varázsolt produkciót, hanem a Heti Top 10 Játéknak is, Steve Blake-et meccsnyerő kosara miatt az újdonsült Derek Fisherré avanzsálták, Irving három védőből is bohócot csinált a pályán, emellett dobott egy parádés ziccert, végül pedig Jeff Green heroikus buzzer-beaterrel behúzta a győzelmet Celticsnek.

A második hét tíz legszebb jelentetét ezen a linken megnézhetitek!

10. Chandler Parsons
  9. Stephen Curry & Andre Igoudala
  8. Rany Foye & JaValee McGee
  7. Nené Hilario
  6. Andre Igoudala & David Lee
  5. Jeff Green
  4. Victor Oladipo
  3. Steve Blake
  2. Kyrie Irving
  1. Jeff Green

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus