Akkor és Most – NBA Top 10 - 3. hét

A harmadik játékhét legjobb 10 jelenete következik 1996-ból, 2000-ből és 2013-ból. Az aranykorszakból bemutatkozik Glen Rice Sr., a rugólábú Shawn Kemp és a Denver Nuggets jelenlegi mestere; a következő évtizedből újra bejelentkezik a minnesotai Kevin Garnett és Rasheed Wallace a Jail Blazersből, de olyan mostani sztárok is villognak, mint LeBron James és Rudy Gay. Courtside Countdown. 

1996-97-es szezon 3. hét

Az 1996-97-es alapszakasz 3. hetében Avery Johnson magát nem kímélve egy óriási hustle playt mutatott be, Shawn Kemp egy erődemonstrációval jelezte, hogy ki a Jani a házban. Kendall Gill összehozott egy Jordan-féle ziccert, Glen Rice Jr. édesapja egy egészen bámulatos alley-ooppal vetette észre magát, és megtudhatjuk azt is, hogy Brian Shaw nem csak tanítja, de játékosként tudta is ezt a játékot. Nick Van Exel négy védőt magával rántva üresre játszotta Shaquille O’Nealt, és hátmögötti passzával büntette a Warriorst, valamint a még mindig aktív Kevin Garnett látványos minnesotai támadást fejezett be egy nem akármilyen zsákolással.

10. Avery Johnson
  9. Mark Davis
  8. Chris Childs
  7. Shawn Kemp
  6. Jason Kidd
  5. Nick Van Exel & Shaquille O’Neal
  4. Brian Shaw
  3. Kendall Gill
  2. Muggsy Bogues & Glen Rice
  1. Kevin Garnett

2000-01-es szezon 3. hét

A 2000-01-es alapszakasz 3. hetében Jerry Stackhouse ruganyos megmozdulással szerzett pontot a Detroitnak, az egykezes dobásairól ismert, fakezű Bo Outlawnak futtából sikerült bedobnia egy félpályás kosarat, Sam Cassell pedig egy meccsnyerő daggert vágott be a Miaminak. Az itt is jelen lévő Garnett cselek sorozatával három védőből csinált bohócot, majd egy gyűrűszaggató befejezést választott, Damon és Rasheed egy gyors lefutás során irdatlan tempót diktálva alázott meg három védőt - végül a blokk-király Theo Ratliffnek nem ízlett az újonc DerMarr Johnson kegyetlenül nagy tömése.  

10. Daniel Santiago
  9. Raef LaFrentz
  8. Jerry Stackhouse
  7. Paul Pierce
  6. Bo Outlaw
  5. Sam Cassell
  4. Kevin Garnett
  3. Bobby Jackson
  2. Damon Stoudamire & Rasheed Wallace
  1. Jason Terry & DerMarr Johnson

2013-14es szezon 3. hét

Az aktuális szezon 3. hetében Eric Bledsoe kóstolót adott Anthony Davisnek arról, hogy milyen blokkolás közben szenvedő félnek lenni, Mario Chalmers egy rendkívül laza, hátmögötti passzt adott fel James Királynak, J.J. védőfalromboló zsákolása hihetetlen energiákat szabadított fel. Rudy Gay csarnokrobbantó Do or Die triplája jelezte nekünk, hogy nem ismer határokat, a kaliforniai Xavier csak nem akart leszakadni a hollywoodi címlapokról, célul tűzte ki az országos magazinokat - az első helyezést Iguodala szenzációs, meccsnyerő kosara vitte el, mely minden kosárlabda szurkolót elámított.

10. Jan Vesely
  9. Eric Bledsoe
  8. Mario Chalmers & LeBron James
  7. Gerald Green
  6. Ty Lawson & J.J. Hickson
  5. James Anderson
  4. Rudy Gay
  3. Joe Johnson
  2. Xavier Henry
  1. Andre Iguodala

IDE kattintva. 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus