Akkor és Most – NBA Top 10 - 9. hét

A kilencedik játékhét legjobb tíz jelenete következik 1996-ból, 2003-ból és 2013-ból. A jelenlegi edzők közül Jeff Hornacek és Mark Jackson megmutatta, hogy játékosként milyen csodákat műveltek, láthatjuk Metta World Peace régi énjét, a félelmetesen védekező Ron Artestet, valamint a Miami szuperduójának óriási showját.

1996-97 szezon 9. hét

Az 1996-97-es alapszakasz kilencedik hetében Grant Hill megajándékozott minket egy klasszikus alley-oop zsákolással, a Stockalone páros nagy fegyverhordozója, Jeff Hornacek előállt egy kifacsart mozdulattal bedobott ziccerrel, és Stephon Marbury kivételesen most nem Kevin Garnettet, hanem Chris Carrt emelte rivaldafénybe. A Postás egy buzzer-beater csomagkézbesítéssel segítette ki a Jazzt, John Starks erőszakos betörését nem tudta kivédeni a bostoni védelem, végezetül Stephen Curry is elleshetné Mark Jackson első helyezést érő gólpasszát.

10. Allen Iverson & Mark Davis
  9. Nick Van Exel
  8. Lindsey Hunter & Grant Hill
  7. Jeff Hornacek
  6. Stephon Marbury & Chris Carr
  5. Karl Malone
  4. John Starks
  3. Wesley Person
  2. Michael Finley
  1. Mark Jackson & Darvin Ham

 

2003-04 szezon 9. hét

Az 2003-04-es alapszakasz kilencedik hetében nagyot szólt a csőre töltött AK47-es, az őrült Ron Artest traktorgyilkolásba ment bele (az áldozat Robert „Tractor” Traylor) - majd Lamar  Odom coast-to-coast lefutását, illetve Caron Butler megjátszatását szinte állva nézte végig az indianai védelem. Darvin Ham prezentálta, hogy mivel érdemelte ki a Dunkin Darvin, ill. a Ham Slamwich beceneveket, mellette az elképesztő rugókkal rendelkező J-Rich is elkényeztette a szurkolókat, ám a specialistákat is lepipálta Chris Wilcox szárnyalása.

10. Ron Mercer
  9. Andrej Kirilenko
  8. Quentin Richardson
  7. Ron Artest
  6. Lamar Odom & Caron Butler
  5. Nick Van Exel & Jason Richardson
  4. Darvin Ham
  3. Brian Cardinal
  2. Jason Richardson
  1. Chris Wilcox

 

2013-14 szezon 9. hét

Az idei szezon kilencedik hetében Steph Curry egy igazi Tim Hardaway-féle bokatörő mozdulattal zavarta össze Ty Lawsont, Lance Stephenson úgy játszadozott Courtney Lee-vel, mint macska az egérrel, valamint Chris Paul agresszív védekezésével óriási clutch játékot mutatott be. Jeff Teague könyörtelen módon vágta be sorsdöntő kosarait, Chris Bosh dobása egy újabb nyugati alakulat halálába került, végül a karácsonyi ünnepekre való tekintettel a Wade-James duó káprázatos showt mutatott be Los Angelesben Jack Nicholson nagy bánatára.

10. Stephen Curry
  9. Lance Stephenson
  8. Chris Paul & Jamal Crawford
  7. Pero Antić
  6. Derrick Favors
  5. Dwyane Wade & LeBron James
  4. Jeff Teague
  3. LeBron James
  2. Dwyane Wade & Chris Bosh
  1. Dwyane Wade & LeBron James

A 2013-14-es szezon 9. hetének Top10-e. 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus