J.Crossover - dokumentumfilm Jamal Crawfordról

Crawfordról beszél Isaiah Thomas, Tony Wroten, a régi nagyok közül pedig Payton és Roy is, de maga az érintett is mesél pályafutásáról.

A Ballislife nyáron Seattle-ben forgatott, ahol Jamal Crawford éppen éves Pro-Am ligáját bonyolította (olyan bajnokságok, amelyekben a profi játékosok és az amatőrök is játszanak, egymással, egymás ellen). Az oldal nem kevés összefoglalót vágott össze a két hónap alatt, és interjúkat is készítettek olyan, jelenleg is az NBA-ben játszó kosarasokkal, mint Isaiah Thomas vagy Tony Wroten - mindketten szerepeltek Crawford ligájában -, valamint helyi legendákkal, mint Gary Payton és Brandon Roy, akik arról meséltek, milyen sokat ad vissza a Seattle-i közösségnek a Los Angeles Clippers dobóhátvédje.

Mellettük persze megszólal az érintett is, aki mesél arról, hogyan kezdődött kosaras karrierje, milyen érzés volt számára Payton és Shawn Kemp ellen játszani még egyetemistaként, illetve milyen út vezetett számára NBA rekordok megdöntéséig, valamint jelenlegi, Clippersnél betöltött fontos szerepéig.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus