Kocsi, pénz? Most csak sült krumpli "életfogytig"

Félpályás hármasokért a szurkolóknak általában vagy kocsi vagy több tízezer dollár jár. Most egy kicsit más ajándékot kapott győztes.

A Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers találkozó második negyedének közepén már nem sok köszönet volt a meccsben a hazai szurkolók számára, a Grizzlies 20 ponttal égett a b2b második napján játszó Cavs ellen. Az egyik kilátogató néző azonban így is boldogan távozhatott a csarnokból:

Ezért a teljesítményért nem egyszer egy új autó vagy elég komoly pénzösszeg jár. A győztes azonban ezúttal valami mást kapott: a Sonicnál élete végéig ingyen fogyaszthatja a sült krumplit - azt nem tudni, hogy naponta, hetente kapja-e az adagját, vagy kimeríthetetlen mennyiséggel fogyaszthat, de annyi biztos, hogy nyertek már ennél hasznosabb dolgot is egy félpályás triplával. A győztest mindenesetre ez is nagyon feldobta, Jason Lloyd (Akron Beacon Journal) jelentése szerint még a Grizzlies játékosaihoz is megpróbált odaférkőzni egy-két pacsira - a biztonságiak irányították a helyére.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus