Shai Gilgeous-Alexander nem az új Westbrook, de érdemes rá figyelni

Az OKC kanadai hátvédje olyan TD-t csinált, amit előtte összesen négy játékos a liga történetében, ráadásul győzelmet ért. Damian Lillard biztosította helyét a 2020-as éveket összegző videókban, LeBron James mellett Dwight Howard is visszatekert pár évet, Nemanja Bjelica és De’Aaron Fox karriercsúcsa is kevés volt a Kingsnek, Malcolm Brogdon pedig elsőre rögtön intézte a Philly legyőzését. 

A másodéves kanadai már újoncévében, a Clippersben is nagyon-nagyon érett játékot mutatott be, és Oklahomában is szívja magába a tudást Chris Paultól. A mai 20 pont-20 lepattanó-10 gólpassz az első tripla-duplája a ligában – ilyenre négy másik játékos volt képes valaha: Oscar Robertson, Fat Lever, Guy Rodgers és természetesen Russell Westbrook. A győzelemhez Danilo Gallinari 30-asa is kellett:

Damian Lillard csak annyit mondott a Hornets legyőzése után, hogy ez volt az a siker, ami nagyon kellett a csapatnak – ő maga 30 ponttal és egy majdnem félpályás buzzerrel segített. LeBron James történelmi meccséről már megemlékeztünk, de Dwight Howard is parádézott, hiszen 21 pontjába belefért 1/1 tripla és 15 lepattanó is, tíz évvel ezelőtti önmagát idézte:

Nemanja Bjelica és De’Aaron Fox nem vádolható azzal, hogy az edző ellen játszana, rajtuk nem múlt a Magic legyőzése. Aaron Gordon meccsnyerőjénél is jól megcsinálták az alapvédekezést, utána rontották el – a Magic sikeréhez azért kellett Nikola Vucsevics remeklése is. Malcolm Brogdon visszatért, rögtön el is rontotta a Hét Játékosának megválasztott Josh Richardson és a 76ers örömét…

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus