Tracy McGrady: "Bocs, Kornél!"

Az egykori gyilkos zsákolás elkövetője üzent Dávid Kornélnak az All-Star-gáláról.

A Sport TV-nek adott exkluzív interjújából kiderül, hogy Tracy McGrady jó másfél évtized távlatából is emlékszik minden idők egyik legbrutálisabb NBA-zsákolására. Amelynek elszenvedője nem más volt, mint Dávid Kornél, Magyarország egyetlen NBA-játékosa, a Trash Talk állandó szakértője.

Alaposan meglepte a Trash Talk nemrég Torontóban járt stábja Dávid Kornélt, Magyarország egyetlen NBA-kosarasát. Bazska és Csabi az All-Star-gáláról egy Tracy McGrady-interjúval tért haza, amelyben a kétszeres pontkirály felelevenítette, mi történt 1999. március 23-án, amikor egy indítás végén „átzsákolta” Kornélt. A feleknek sosem volt alkalmuk megbeszélni az esetet, megtette helyettük a Trash Talk.

„Bocs, Kornél... Fiatal voltam, 19 éves, elindultam, felugrottam, és ő csak ekkor vette észre, hogy nagyon rossz helyen áll – mondta McGrady, de azonnal fel is mentette a magyar kosarast. – Ez bárkivel, bármikor előfordulhat, hiszen az NBA-ben napról napra a legjobbak ellen játszol.”

A stáb, amely már nem először emlegeti Kornél előtt ezt a pillanatot, kedveskedett is a 107-szeres válogatottnak, hiszen megszerezték az összefoglalóját annak a mérkőzésnek, amelyen először szerepelt kezdőként az NBA-ben.

A főszereplő meghatottan nézte végig 20 pontos meccsének Magyarországon korábban sosem látott jeleneteit, és elmondta, hogy bár több NBA-meccsének felvételét őrzi videokazettán, hosszú idő után most először nézett meg újra jeleneteket amerikai pályafutásából.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus