Trash Talk – a legnagyobb fordítások

A Trash Talk a héten is megszokott helyen és időben (Sport1HD, csütörtök 21:30) jelentkezik, és többek között a legnagyobb fordításokkal is foglalkoznak az élő műsorban. Az NBA-ben számtalan ilyen történt, ezek közül szemezgettünk, természetesen videókkal.

Egyéni teljesítmények

2004. december 9-én, a Rockets színeiben Tracy McGrady pusztító 35 másodpercet produkált a Spurs ellen: ennyi idő alatt termelt be 13 pontot, amivel a Houston nyerni tudott a texasi rangadón. 

Az 1995-ös playoffban Reggie Miller kivégezte a Knickset a Madison Square Gardenben, az utolsó percben 9 másodperc alatt 8 pontot szerzett. Spike Lee, a híres filmrendező a mai napig Millert utálja a legjobban az NBA-játékosok közül...

Fordítások csapatszinten

2008-ban a Mavericks 29 pontos hátrányból kapaszkodott vissza és nyerte meg a Timberwolves elleni összecsapást:

2008, nagydöntő, 4. meccs: a Los Angeles Lakers 24 pontos előnyben van hazai pályán, esélye nyílt arra, hogy kiegyenlítse a döntő állását a Boston Celtics ellen. Aztán minden máshogy történt…

A 2011-es playoffban a Portland Trail Blazers 23 pontos hátrányt dolgozott le a Mavericksszel szemben. Ez volt Brandon Roy utolsó nagy meccse. A párharcot végül a Mavericks nyerte, és meg sem állt a bajnoki címig. 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus