Golomán: "Elégedettek velem"

Friss blogbejegyzéssel jelentkezik Golomán György, melyben a UCLA-ről, egyéni teljesítményéről, az egyetemi életről mesél.

Sziasztok! 

Régen jelentkeztem, bocsánat, hogy nem írok a meccseimről, de sűrűbb itt program, mint amire számítottam. :-)

Szezon elején könnyebb csapatok ellen játszottunk, főként azért, hogy egy kicsit összeszokjon a csapatunk, mivel a tavalyi Sweet16-es keretből négyen az NBA-ben játszanak már idén, egy srác pedig a D-League-ben. Úgyhogy van összeszokni valónk, mint fiatal és "tapasztalatlan" csapat. Ezeket a kötelezőket be is húztuk sorjára. Majd elutaztunk a Bahamákra egy tornára, ahol komoly ellenfelek ellen kellett játszanunk, és az akkor már 23-nak rangsorolt Oklahoma ellen egy szoros meccsen kikaptunk. Majd az 5-ként rangsorolt North Carolina ellen ismét, egyébként utóbbi meccs volt az első jobb mérkőzésem nekem személyesen, mert a szezon ezen szakaszában még nem kaptam sok játéklehetőséget, és ezen a meccsen kaptam 10-15 percet, amivel éltem is. Ezután decemberben egy ötös vereségsorozat vette kezdetét. Igaz, a csapatok, akiktől kikaptunk, nagyon magasan vannak rangsorolva. Majd a Roscót is soraiban tudó Stanford ellen kétszeres hosszabbítás után megszereztük a negatív sorozatot megszakító győzelmet, és ezzel megkezdtük a három meccses győzelmi szériánkat, amit legközelebb remélhetőleg csütörtök este (szerk.: magyar idő szerint péntek hajnali 3 órától) fogunk folytatni az Oregon State ellen!

Én az utóbbi meccseken már benne voltam az aktív rotációban, mivel a játékos, aki a posztomon volt, tanulmányi problémák miatt el van tiltva, így nekem kellett a helyére lépnem. Véleményem szerint az edzők meg vannak velem elégedve eddig. Talán még egy kicsivel több pontot kellene termelnem az adott 10-15 játékperc alatt.

Az iskola nem egyszerű a szezon ezen szakaszában, mivel sokat utazunk az idegenbeli meccsekre, így sok előadást kell mulasztanunk, és nehéz pótolni a lemaradásokat, úgyhogy mostanában kosárlabdával és könyvekkel kelek, fekszem, kevés idő jut a kikapcsolódásra.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus