Allen vs Golomán: 22:30-tól magyar párharc az NCAA-ben!

Magyar idő szerint is nézhető időpontban láthatjuk egymás ellen akcióban a Stanford vezérét, Rosco Allent és a UCLA ifjoncát, Golomán Györgyöt

A két magyar srác már tavaly január 8-án is játszott egymás ellen, s akkor Rosco Allen 14 dobott ponttal karriercsúcsot szórt, viszont a hasznosan játszó (3 lepattanó, 3 gólpassz) Golomán György és csapata örülhetett a lefújást követően, majd a Pac12 alapszakasz végén vissza tudott vágni a Cardinal a Bruinsnak.

Idén mindkét gárda legfőbb célja, hogy erőnyerő legyen a Pac12 tournamenten és ne kelljen már a selejtező körben játszania, így pedig azt mondhatjuk, hogy aki ma kikap, jelentősen távolabb kerül ettől a céltól. A MAFC nevelése, a felnőtt magyar válogatottban már évekkel ezelőtt bemutatkozó Allen 18,8 pontot átlagol utóbbi 9 meccsén, amihez 19 bedobott tripla is társul, mondhatjuk tehát, hogy bombaformában van a 7-8-as konferencián belüli mérleggel álló Stanford vezére.

Mivel utóbbi négy meccséből hármat hozni tudott Johnny Dawkins legénysége, így Rosco és társai némiképp jobb előjelekkel várhatják idei egyetlen alapszakasz csatájukat, mint az elmúlt hat találkozójából négyet elvesztő UCLA (6-9-es Pac12-en belüli alapszakasz mérleg). Golomán ugyanakkor maradt a hasznos csereember szerepkörében, nagyon kevés mezőnydobással, ami nem meglepő elhúzódott sérülése után, de ma nagyobb szerep is hárulhat rá, s az sem lenne meglepő, ha a tavalyi derbihez hasonlóan pont honfitársát fogná a meccs túlnyomó részében.

A mérkőzés magyar idő szerint 22:30-tól ERRE A LINKRE KATTINTVA ÉLŐKÉPPEL NÉZHETŐ!

Hajrá Golomán, Hajrá Allen, Hajrá Magyar Kosárlabda!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus