Golomán sokat játszhatott, a UCLA kikapott

Minőségi és komoly játékidőt kapott Golomán György, az NCAA-ben szereplő UCLA Bruins játékosa.

USC Trojans - UCLA Bruins 80-61

A Trojans legjobb dobói: Jacobs 17/3, Stewart 16/6, Reinhardt 13/9
A Bruins legjobb dobói: Holiday 15/3, Parker 13, Alford - Hamilton 10/9-10/9

Borzasztóan kezdett a UCLA, alig három perc alatt 9-0-ra lépett el a hazai együttes, melyet utána már csak üldözni tudott a Bruins. Golomán jól szállt be a játékba, s bár hibázott dobásokat, de hasznosan teljesített a pálya mindkét oldalán. A fordulás után nagy hátránya ledolgozásáért dolgozott a vendég gárda, honfitársunk duplájának köszönhetően jött vissza tízpontos távolságra a UCLA. A vendég együttes nem bírta el, hogy Alford és Hamilton egyetlen duplát sem szerzett (!), s csapat szinten 14 eladott labdával zártak. Ezzel a vereséggel egyre nagyobb baj felé sodródik az Alford-legénység, mivel jelen pillanatban 10. helyen áll a Pac-12 konferenciában. 

Golomán György most kapta a legtöbb lehetőséget a szezon során, pontosan 23 percet, mely alatt 7 pontig (3/6 dupla, 0/1 tripla, 1/2 büntető), 7 lepattanóig (3 támadó, 4 védő) és 2 szerzett labdáig jutott. A negatív oldalon 3 személyi hibát és 1 eladott labdát kell megemlítenünk nála.  

A Bruins legközelebb február 13-án, magyar idő szerint hajnali 3 órakor lép parkettre a 23. helyen kiemelt Arizona Wildcats vendégeként.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus