Golomán szezoncsúcsa mellé győzelem társult

Két vesztes találkozó után újra győzött a Golomán Györgyöt soraiban tudó UCLA Bruins.

UCLA Bruins - Washington State Cougars 83-50

A Bruins legjobb dobói: Hamilton 22/6, Alford 12/3, Parker 11
A Cougars legjobb dobói: Iroegbu 16/6, Johnson 12/9

Egyértelműen a győzelem megszerzéséért indult harcba a Bruins, mely ezt megelőző négy találkozójából hármat elvesztett, és sokan már vészharangokat kongattak. Egyrészt a védekezés hatástalansága, másrészt a vélt szerkezeti problémák miatt. Ennek okán Alford mester Tony Parker helyére - mivel úgy ítélték meg sokan, hogy rosszul működik a Welsh - Parker kezdő magasember duó - Jonah Boldent nevezte. Bár Bolden támadásbeli produkciója messze állt a tökéletestől (1/7 mezőnyből), a váltás kamatozott, mert sokkal lendületesebben játszott a UCLA, s félidőbeli 13 pontos előnyét további hússzal fejelte meg a második játékrész során. Ez a siker azt jelenti, hogy a Pac-12 konferenciában 4-5-ös mérleggel rendelkezik most már a UCLA.

Golomán 14 percet töltött parketten, szezoncsúcsnak számító 6/3 pontot szállított (2/4 mezőnyből, 1/1 hárompontos, 1/2 büntető), szedett 2-2 támadó- és védőlepattanót, kiosztott 1 gólpasszt, s a negatív oldalra csupán 1 személyi hibát jegyeztek fel neki.

Honfitársunk és csapata legközelebb február 5-én, magyar idő szerint 4 óra 30 perckor lép pályára a USC Trojans vendégeként.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus