Golománék a Kent State-tel kezdenek a March Madnessen

Megtartották a Selection Sunday-t, azaz kihirdették az egyetemi bajnokság első számú év végi tornájának beosztásait - Golomán György csapata, a UCLA a déli régió harmadik kiemelését kapta, a Kent State-tel kezd, és egy ágon van a Kentuckyval és a North Carolinával is.

Ma este megvolt a Selection Sunday, megtudhattuk tehát, hogy mely 68 csapat került be a March Madnessre, az egyetemi bajnokság első számú év végi tornájára. Közülük nyolcan a First Four nevű "körben" vesznek részt, ott kiderül, hogy ki kerülhet fel a főtáblára (azzal alakul ki a 64-es mezőny), csütörtökön pedig kezdődik az igazi nagyüzem az első körrel.

Golomán György csapata, a UCLA Bruins a déli régió harmadik kiemelését kapta, első körös ellenfelük pedig az Kent State Golden Flashes lesz, amely megnyerte a MAC (Mid-American Conference) konferencia tornáját, ezzel kapott itt automatikus helyet. Nem volt egyébként olyan óriási idényük, mert a konferencián belüli alapszakaszt 10-8-as konferencián belüli, illetve 18-13-as összmérleggel tudták le. A MAC tornán aztán csak hosszabbítás után nyertek az első körben a Central Michigan ellen, ezt követően azonban megverték az első három kiemeltet, a Buffalót, az Ohiót és az Akront is, így foglaltak maguknak helyet a March Madnessre.

Egyelőre annyit tudni, hogy a két gárda pénteken játszik, de hogy pontosan mikor, az egyelőre még kérdéses, az viszont szintén tudott, hogy a Bruins maradhat Kaliforniában, hiszen Sacramentóban játsszák majd a találkozót. Ebben a régióban egyébként a Kentucky a második kiemelt, a North Carolina pedig az első - utóbbi meglepetésre kapott ilyen előkelő helyet. A teljes bracketet ezen a linken megnézhetitek!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus