Golománék a kiemelés küszöbén

Újabb győzelmének köszönhetően egy sikerre van az áhított kiemeléstől a Golomán Györgyöt soraiban tudó UCLA Bruins.

UCLA Bruins - Washington State 72-67

A UCLA legjobb dobói: Powell 28/3, Parker 15, Alford 13/3
A Washington St. legjobb dobói: Hawkinson 21, Lacy 19/9, Iroegbu 10/6

Komolyan megizzasztotta a Washington State a UCLA-t, ugyanis az első félidő után még a vendégek előnyét mutatta az eredményjelző. A fordulás után Looney és Powell révén 8-3-as, míg Parker sorozatban dobott három kosarával 6-2-es rohamot produkált a Bruins, mely a találkozó utolsó tíz percében már végig előnyben játszott, nem engedte ki kezéből a győzelmet.

Norman Powell 28 pontos karriercsúccsal örvendeztette meg a Pauley Pavilion nézőit, az ez alkalommal cserepadról érkező Parker pedig 15 pontos, 10 lepattanós dupla-duplát szállított. A magasember helyén kezdő újonc, Thomas Welsh 14 perc alatt 4 blokkolt dobást osztott ki.

A hétfő hajnali mérkőzésen a magyar tehetség 8 játékpercet kapott csupán, ezalatt két elhibázott mezőnykísérlet, 1 védőlepattanó, 1 eladott labda és 2 személyi hiba került a statisztikájába.

A UCLA utolsó alapszakaszbeli mérkőzését magyar idő szerint holnap hajnalban 3 órakor játssza a Southern California ellen. A keretből négy végzős játékos, Norman Powell, Kory Alford, David Brown és Nick Kazemi utolsó mérkőzését játssza majd a Pauley Pavilionban.

A találkozóhoz élőképes közvetítést erre a linkre kattintva találhattok.

Szurkoljunk együtt Golománnak!
Hajrá Gyuri, hajrá magyar kosárlabda!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus