Golománék fontos sikere

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban győzelemmel folytatta szereplését Golomán György csapata, a UCLA Bruins.

UCLA Bruins - Colorado Buffaloes 77-53

A Bruins legjobb dobói: Hamilton 22/12, Parker 16, Alford 13/9.

A Buffaloes legjobb dobói: Talton 12/12, Fortune 10/6.

A finoman fogalmazva is hányattatott szezont futó Bruins annak tudatában fogadta a tabellán előtte helyezkedő riválisát, hogy mindenképpen győznie kell. A kezdőből ez alkalommal Welsh került ki, akinek helyét Parker vette át. A csere jótékonyan hatott a Bruins játékára, 8-2-s etappal kezdték a mérkőzést az Alford-tanítványok. Amikor már azt hitte volna a Colorado, hogy rendezte sorait, akkor újabb lendületet vett a UCLA és további 12 pontot pakolt hozzá négy egységnyi fórjához. A játék képe sokban nem változott a fordulás után, a Bruins játékosai vigyáztak a labdára - mindössze 7 eladott labdát vétettek -, s bár a támadásaikba csúszott hiba, előnyüket tovább tudták növelni, s meglepően simán diadalmaskodtak. 

Golomán csereként 12 percet tölthetett a parketten, egyetlen mezőnykísérletét ugyan elhibázta, de leszedett 4 lepattanót és kiosztott 1 blokkot, a negatív oldalra 1 eladott labdát jegyeztek fel neki.

Honfitársunk és csapata legközelebb február 26-án, magyar idő szerint hajnali 3 órakor lép parkettre a California Golden Bears vendégeként.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus