Golománék ismét győztek

Golomán György ismét szerepelhetett csapata, a UCLA Bruins hazai mérkőzésén, és újfent győzelemnek örülhetett társaival.

UCLA Bruins – CS Fullerton Titans 73-45

A UCLA legjobb dobói: Powell 18/9, Alford 14/6, Hamilton 12/6, Parker 12
A Fullerton legjobb dobói: Harris 10/3, Gentry 9, Morgan 9/6, Johnson 8/3

A várakozásoknak megfelelően a UCLA nagyon hamar ellenfele tudtára adta, hogy nem kell szoros mérkőzésre számítani. Bő hét perc alatt több mint tíz pontos előnyt építettek fel a hazaiak (4-18). Kicsit megrázta magát a Titans, és a következő öt percben megfelezték hátrányukat, de a félidőhöz érve tetemes előnyt hozott össze a Bruins (23-40).

A második félidő elején a pontszerzés terén visszafogottabban teljesítettek a vendéglátók, ám a védekezésük cseppet sem lett puhább, a Titans játékosai csak szenvedés és néha csak szerencse útján tudtak gyűrűbe találni, tovább növelték elönyüket a hazaiak, s végül magabiztos, a vártnál nagyobb különbségű győzelmet arattak.

Golománnak ezen a mérkőzésen sajnos nem jött össze a pontszerzés. A szezon során először hibázott mezőnyből, négy alkalommal állhatott a büntetővonalra, de nem tudta értékesíteni a helyzeteket. A pozitív tények között viszont meg kell említeni, hogy 12 játékpercet kapott, továbbá 2 lepattanóját és 1 gólpasszát.

A UCLA legközelebb magyar idő szerint hétfő hajnali 1 órakor lép parkettre, a San Diego Toreros csapatát fogadják majd.

Szurkoljunk együtt Golománnak!
Hajrá Gyuri, hajrá magyar kosárlabda!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus