Golománék vereséggel zárták az alapszakaszt

Sorozatban negyedik alkalommal kapott ki a Golomán Györgyöt soraiban tudó UCLA Bruins.

UCLA Bruins - Oregon State Beavers 82-86

Rosszul zárta a NCAA alapszakaszát a UCLA Bruins, mely nagyon mély gödörbe került a March Madnessre kvalifikáló konferencia-döntő, a PAC-12 Tournament előtt. Ahogy már a szezon során többször, a hazai alakulat most is nagyon beragadt a rajtnál, s nagyon gyorsan több mint tíz pontos hátrányt szedett össze. A folytatásban viszont összekapta magát az Isaac Hamilton által húzott hazai gárda és a félidőhöz érve kiegyenlített.

A fordulás után mintha minden visszaállt volna a korábbi forgatókönyvre, pár perc leforgása alatt megint tízpontos fórban játszhatott a vendég csapat. Három és fél perccel a lefújás előtt már 15 egységre rúgott az Alford-legénység hátránya, viszont valami elképesztő hajrát vágott ki a Bruins, és megteremtette magának a lehetőséget, hogy hosszabbításra mentse a mérkőzést. A kulcsfontosságú támadás elején viszont Holiday labdát vesztett, melyet Gary Payton II zsákolása követett, amivel biztossá vált a UCLA újabb veresége.

Golomán ez alkalommal 6 perc játéklehetőséget kapott, s ezalatt 2 elhibázott mezőnykísérlet, 3 lepattanó és 1 eladott labda került a statisztikájába.

Honfitársunk és társai a PAC 12 torna első körében március 10-én, magyar idő szerint hajnali 3 órakor lépnek parkettre a USC Trojans ellen, melytől ebben a szezonban már két vereséget szenvedtek el.

A találkozóhoz élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus