Mócsánék két vereséget szenvedtek el két nap alatt

A Cancúnban, Mexikóban rendezett minitornán az Idaho State Bengals két szoros vereséget gyűjtött be az elmúlt két nap alatt - Mócsán Bálint csak az első nap játszott.

Idaho State Bengals (0-4) - Eastern Kentucky Colonels (3-2) 82-91 hosszabbítás után (38-35, 33-36, 11-20)

Szoros mérkőzést játszott egymással a két gárda, csak a hosszabbításban tudott nyerni az Eastern Kentucky, ami az Idaho State szempontjából azért is volt jó eredmény, mert eddigi legjobbjuk, Ethan Telfair hárommeccses eltiltását tölti - a Bengals vezetőedzőtől kapta ezt az "ajándékot". Telfair távollétében a mellette is hasznosan játszó Geno Luzcando (20 pont, 11 pattanó, 7 szerzett labda, 11 eladott labda) és az eddig halványabban szereplő Brandon Boyd (25 pont, 6 eladott labda) voltak a legjobbak, Mócsán Bálint viszont csak 6 percet kapott, ami az eddigiekhez képest visszaesés - egy kihagyott triplája és egy faultja volt.

Idaho State Bengals (0-5) - NJIT Highlanders (3-3) 67-71 (31-32, 36-39)

Ez szintén egy szoros találkozó volt, alig volt különbség a két fél között, de ezúttal sem tudott nyerni a Bengals, így 5 vereséggel nyitotta ezt az idényt - Telfair ezen a találkozón sem játszott, meg még a következő sem fog. Az Idaho State legjobbja megint Boyd volt (26 pont, 5 eladott labda), Luzcando ezúttal haloványabb volt, de így is ő volt a második legjobb (13 pont, 5 pattanó). Mócsán ezen a találkozón egyetlen percet sem kapott - azt egyetlőre nem tudni, hogy sérülés vagy esetleg valami más miatt.
 

Az Idaho State legközelebb péntek este, a Texas Tech otthonában lép majd pályára.

Foto - fiba.com
Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus