NCAA: Rosco Allen újra karriercsúcsot dobott!

A 11. kiemelt Oregon ellen idei legnagyobb bravúrját érte el az ellenállhatatlanul kosarazó magyar bedobó csapata, mely éjjel a Washington State-hez látogat

Stanford Cardinal - Oregon State 50 - 62

Rosco Allen kezdőként 38 percet játszott a közvetlen rivális ellen, ami alatt 12 pontot, 6 lepattanót, 5 gólpasszt és 2 labdaszerzést ért el 3 eladott labda mellett 3/10-es mezőnyözéssel (1/6 triplából) és 5/7-es büntetőzéssel, s nem tudta megakadályozni csapata hetedik Pac12-en belüli vereségét, mellyel a borzasztóan nehéz helyzetbe került a Cardinal.

Stanford Cardinal - Oregon 76 - 72

A kezdőként 36 perc alatt karriercsúcs-beállítást jelentő 25 pontot szóró magyar-amerikai ifjonc viszont rögtön javította is a csorbát és fantasztikus vezéri teljesítményével (9/12 mezőnyből, 4/5 triplából, 3/5 büntetőből, 7 lepattanó, 1 gólpassz, 2 szerzett labda, 6 eladott labda) nagyon értékes győzelemhez segítette az így 5-7-tel még a nyolcba jutásra esélyesnek számító Cardinalt.

A Stanford ma éjjel 04:00-től játszik a Washington State otthonában, a találkozót pedig ERRE A LINKRE KATTINTVA ÉLŐKÉPPEL IS MEGTEKINTHETJÜK!

Hajrá Rosco Allen, Hajrá Magyar Kosárlabda!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus