Rosco Allen sokoldalúan játszott, csapata továbbjutott

Rosco Allen és csapata, a Stanford Cardinal megkezdte szereplését a NIT-en - viszonylag könnyedén nyertek a UC Davis ellenében.

A Stanford (20-13) a második számú év végi torna, a NIT első körében a UC Davis Aggies-zel csapott össze ma hajnalban. Szoros, 37-36-os első félidőt követően a második 20 percet 40-28-ra nyerte a Cardinal, ezzel magabiztos, 77-64-es győzelmet aratttak az egyéni szezoncsúcsot, 22 pontot dobó Marcus Allen vezetésével.

Rosco Allen ezúttal is kezdő volt, 28 percnyi játéklehetőséget kapott, amely alatt hasznosan játszott - 8 pontot dobott (3/6 mezőny, 2/4 tripla), volt 4 lepattanója, 2 gólpassza, 2 blokkja, 1 szerzett, valamint 1 eladott labdája.

A saját ágán második kiemelt Stanford a harmadik kiemelt Rhode Island Ramsszel (23-9) játszik a következő körben. Mostani ellenfelük az Atlantic-10 konferencia harmadik helyén végzett az alapszakaszban, a konferencia torna elődöntőjében pedig kiestek a Daytonnal szemben - így kerültek a NIT-re, ahol az első körben az Ionát verték 88-75-re.

Hogy mikor lesz pontosan a találkozó, azt még nem tudni, március 20. és 23. között rendezik a második kört, de a meccsek időpontjait csak később határozzák meg.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus