Rosco Allenék 1 pontra voltak az újabb nagy fordítástól

16 pontos második félidei hátrányát majdnem le tudta dolgozni a Stanford, de honfitárunk labdaszerzése már túl későn jött. Éjjel rangadó!

Stanford Cardinal - Colorado Buffaloes 55 - 56 

Rosco Allen kezdőként 32 percet volt játékban, ami alatt 7 pontot, 1 lepattanót, 2 gólpasszt és 2 szerzett labdát jegyzett eladott labda nélkül, s tette mindezt 2/10-es mezőnyözéssel (1/6 triplából) és 2/4-es büntető mutatóval.

A végzős (Senior) magyar bedobónak nagyon nem ment a játék az első félidőben, ráadásul az egész Cardinal szenvedett, s a második játékrészre való fordulás sem sikerült a legjobban Johnny Dawkins fiainak, ám 16 pontos mínusznál meghúzta a vonalat a Stanford és kiváló védekezéssel (18 szerzett labda!) egylabdás mérkőzést csinált a csatából. A magyar U20-as válogatottat három éve az A-divízióba juttató Allen ugyan nem hozott szép számokat ezen a találkozón, ám abban a 12 percben, melyben a hazaiak visszajöttek, abszolút főszereplő volt, ráadásul ő szerzett labdát a vendégek utolsó támadásánál is, ám érdemi dobóhelyzetet már nem tudott kialakítani a sorozatban hetedik otthoni fellépésén szereplő Stanford. 

Az 1-1-es konferencián belüli mérleggel rendelkező Cardinal most hajnalban 05:00-tól az Oregon State otthonában lép fel, a találkozó ERRE A LINKRE KATTINTVA élőképpel tekinthető meg!

Hajrá Rosco Allen, Hajrá Magyar Kosárlabda!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus