Simán nyert a UCLA, Golomán is nagyon hasznos volt

123-76-os győzelmet aratott a UCLA Bruins Ausztráliában - Golomán György kezdett és csapata egyik legjobb és leghasznosabb játékosa volt.

Sydney University Lions - UCLA Bruins 76-123

Mint arról volt szó tegnap este, 10 napon keresztül edzőtáborozik Ausztráliában a UCLA Bruins, ma délben pedig lejátszották első felkészülési mérkőzésüket is a szezonra, amelyet simán nyertek meg. Az első negyed végén lépett meg Steve Alford együttese, majd elég nagy különbség alakult ki a felek között - a félidőben már 30 pont volt közte (28-58), a második félidőben viszont az ausztrál egyetemisták egészen jó támadójátékot mutattak be. A vége így is 123-76, tehát 47 pontos különbségű győzelem lett. A jó csapatjátékot mutatja, hogy kilencen értek el legalább 8 pontot és legalább 10 VAL-t a UCLA-nél, illetve az, hogy a 49 mezőnykosarukra 33 gólpassz jutott.

A jó játékból kivette a részét honfitársunk, Golomán György is, aki kezdőként majdnem 19 percet kapott a négyszer 10 perc során - 11 pontot (4/6 mezőny, 1/1 tripla, 2/2 büntető), 7 pattanót (4 védő, 3 támadó), 4 blokkot, 1 szerzett labdát és 2 gólpasszt jegyeztek fel a neve mellé. Egyszer ugyan leblokkolták, de eladott labdája nem volt, így 23 VAL-lal zárta az összecsapást, ami a harmadik legjobb volt a UCLA-n belül.

A következő mérkőzésre négy nap múlva, szombaton kerül sor, akkor már felnőtt csapat ellen lép pályára a Bruins.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus