Szoros mérkőzést buktak Golománék

Idegenben vesztett fontos mérkőzést a UCLA, mely másfél perccel a lefújás előtt még vezetett.

California Golden Bears – UCLA Bruins 64-62

A Golden Bears legjobb dobói: Bird 16/9, Singer 13/9, Mathews 12/6.
A Bruins legjobb dobói: Parker 20, Alford 15/6, Powell 13/3.

Az első félidőben komoly hátrányba került a UCLA, a játékrész közepén már tízpontos hazai fórt mutatott az eredményjelző. Az Alford-legénység azonban összekapta magát, és a nagyszünethez érve felzárkózott ellenfelére. A fordulás után más ritmusban kezdett kosarazni a vendég gárda, és a ponterősen játszó Parker és Looney vezetésével fordított, lélegzetvételnyi előnyhöz jutott a Bruins. Másfél perccel a lefújás előtt még négy ponttal vezettek Golománék, de a végjátékban négy pontszerzési kísérletet hibáztak el, köztük Bryce Alford – aki az első félidei 13 pontjai után a másodikban csak kettőt szerzett - győzelemért eleresztett hárompontosával.

Annak ellenére, hogy idegenben nem igazán fut jól az Alford-legénység szekere, a vesztesen megvívott konferencián belüli találkozók közül most játszott a legjobban a gárda, sőt, jobban teljesített ellenfelénél is, csak épp ez az eredményben nem nyilvánult meg.

Golomán a cserék közül a legtöbb időt – 11 perc – töltötte a pályán, pont nélkül zárt, egy-egy alkalommal kísérletezett pontszerzéssel a hárompontos vonalon belülről és túlról, viszont pozitív, hogy kiosztott 2 gólpasszt.

A UCLA legközelebb csütörtökön, magyar idő szerint hajnali 4 órakor lép parkettre, hazai pályán fogadja az Oregon State Beavers gárdáját.

Szurkoljunk együtt Golománnak!
Hajrá Gyuri, hajrá magyar kosárlabda!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus