Golománék Ausztráliában edzőtáboroznak

Tíz napon keresztül Ausztráliában edzőtáborozik Golomán György csapata, a UCLA Bruins - holnap délelőtt már játszanak is egy edzőmeccset.

Komoly utazással felvezetett kemény edzőtáborral készül a Steve Alford által irányított UCLA Bruins a 2016/17-es NCAA szezonra. Az előző idény messze nem úgy sikerült, ahogy azt tervezték a csapatnál, még a vezetőedző, Alford mester állása is jó ideig veszélyben forgott. Sikerült viszont megszerezniük a szupertehetségnek kikiáltott irányítót, Lonzo Ballt, valamint erőcsatár posztra T.J. Leafet. 

Golomán György és társai nem kevesebb mint 15 órás repülőút után vetették meg lábukat a kenguruk földjén, vasárnap reggel érkeztek meg Sydney-be. A hétfői napon "magaslati edzőtáborba" vonult a csapat, ugyanis megmászták a Kikötői Hidat (Harbour Bridge), mely 134 méter magas. A Bruins hivatalos Instagram oldalán büszkén közölték a mellékelt fotóval, hogy honfitársunk legyőzte tériszonyát, s vidáman tekint le az Operaházra. 

A UCLA három mérkőzést játszik majd túrája során, egy egyetemi és két, az ausztrál első osztályban szereplő csapat ellen, a következő sorrendben:

Augusztus 23.: Sydney University 
Augusztus 27.: Melbourne United
Augusztus 29.: Brisbane Bullets

Az első találkozót magyar idő szerint kedden 11:10-től az alábbi linken élőben lehet követni (amennyiben nem indul el a lenti videó, kattintsatok erre a linkre, külön ablakban fog elindulni a meccs):

Slide és Fotó - UCLA Bruins BB Instagram 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus