Napi tananyag: Meglepetések napja

Az Indiana a Michigant, míg a Virginia a Pittsburgh csapatát lepte meg.

A nap mérkőzése

# 11 Michigan (16-5) – Indiana (14-8) 52-63

Yogi Ferrell (27 pont) fantasztikus dobóformájának köszönhetően a sokak által már leírt Indiana magabiztosan szakította meg a Michigan immáron nyolc mérkőzés óta tartó konferencián belüli veretlenségi sorozatát. Ferrell nyolcból, hét triplát süllyesztet el a gyűrűben, mialatt Noah Vonley (10 pont, 12 lepattanó) is szépen a keze alá dolgozott. Vendégoldalon Derrick Walton (13 pont) és Caris LeVert (12 pont) kettőse próbált kaparni, de társak nélkül ezen az estén ez édes kevésnek bizonyult. 

A nap meglepetése

Virginia (17-5) – # 18 Pittsburgh (18-4) 48-45

Egy egészen nyögvenyelős gyömöszkölős kis meccset hozott a Virginia és a Pittsburgh parolája. A vendégek remek védekezésükkel egyszerűen nem hagyták kibontakozni ellenlábasukat. A két csapat végig fej-fej mellett haladt Jamel Artis (11 pont, 7 lepattanó) és Lamar Patterson (10 pont) kettőse nézett farkasszemet Malcolm Brogdon (16 pont, 5 lepattanó, 4 gólpassz) és Akil Mitchell (10 pont, 12 lepattanó) duójával. Brogdon az utolsó másodpercben beszórt egy triplát, amivel kisebb meglepetésre legyőzték a Pitt gárdáját.

A nap embere:

A nap játékosa címet ezúttal a James Medison (8-14) spílere Andrey Semenov érdemelte ki, aki a William & Mary (13-8) elleni 81-79 arányban elvesztett mérkőzésből 23 ponttal és 8 lepattanóval vette ki a részét.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus