Napi tananyag: Meglepetések nélkül

Egyetlen rangsorolt csapatként csupán a Baylor keveredett parkettre, miközben tovább robog a George Washington egyeteme. 

A nap mérkőzése

Savannah State (2-12) - # 14 Baylor (12-1) 50-80

Egyetlen rangsorolt csapatként csupán a Baylor került parkettre, akiknek nem okozott túlságosan nagy gondot a Savannah State két vállra fektetése. Már az első félidőben 16 pontot vertek ellenfelükre köszönhetően Taurean Prince (15 pont, 5 lepattanó), Cory Jefferson (13 pont, 7 lepattanó) illetőleg Rico Gathers (11 pont, 9 lepattanó) hármasának. A fordulást követően is ugyanaz a forgatókönyv lépett életbe, habár vendégoldalon Joshua Montgomery (15 pont) próbált kozmetikázni az eredményen. Magabiztos hazai siker.    

A nap meglepetése

Georgia (6-6) – George Washington (12-2) 55-73

Meglepetés helyett ezúttal nézzük a remek szezont futó George Washington aktuális mérkőzésének almanachját. Hazai környezetben továbbra is veretlen a GWU miután Kethan Savage (18 pont, 6 lepattanó), Maurice Creek (15 pont, 4 gólpassz) és Patricio Garino (12 pont, 6 lepattanó) triója révén magabiztosan győzték le a Georgia csapatát. Az első félidőben elsősorban a padról érkező Cameron Forte (14 pont, 8 lepattanó) és Charles Mann (11 pont) duójának hála tartotta magát a vendég együttes, azonban a nagyszünetet követően nemes egyszerűséggel kapituláltak. Érdekes képet fest a George Washington. Vajon merre tovább? 

A nap embere:

A nap játékosa címet ezúttal a Ball State (3-8) spílere Majok Majok érdemelte ki, aki az alsóbb ligás Oakland City elleni 94-58 arányban megnyert mérkőzésből 25 ponttal és 18 lepattanóval vette ki a részét.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus