Akire nem hatott a gravitáció, a megtorló és a táncos

Év eleje van, de már el vagyunk halmozva érdekesebbnél érdekesebb videókkal - legyen szó zsákolásról, "büntetésről" vagy táncolásról.

A középiskolás végzős, Hafid Yassin a Chief Sealth középiskola meccsének utolsó végjátékában emelkedett úgy, amit ritkán vagy talán soha nem látni. A fiatal játékos átugrotta ellenfelét és majdnem a palánkot is.

 

Tegnap a EuroCup második csoportkörének első fordulójában a montenegrói Buducsnoszt a török Banvitot fogadta. A hazaiak nem álltak jól, egyik szurkolójuk pedig úgy gondolta, itt az ideje kicsit belenyúlni a meccsbe - meglökte a vendégek játékosát, Samm Mejiát. Rosszul döntött, szinte azonnal jött ugyanis a török csapat amerikai irányítója, Earl Rowland, és a pankrációból jól ismert "szárítókötél" mozdulattal azonnal ki is fektette az "illetéktelen behatolót". Érdekesség, hogy Mejiát is kiállították, miután még egyszer meg akarta ütni a szurkolót, és eltalált egy biztonsági embert is.

 

A Los Angeles Clippers tulajdonosáról, Steve Ballmerről pedig eddig is tudtuk, hogy... finoman szólva sem a hagyományos tulaj mintapéldánya. Ma hajnalban Fergie hozta lázba Ballmert:

Tőle bőven számíthatunk még ebben a naptári évben hasonló dolgokra - főleg ha csapata az elvárásoknak megfelelően teljesítene.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus